(iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک هک سنگهای بی نهایت
Feb 8, 2022 23:22:30 GMT
Post by blasforjeerela on Feb 8, 2022 23:22:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک 2022 version ▞▞▞
این یک بازی فلش دینامیت است که بازسازی بسیار ضعیفی برای موبایل دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی مخزن کلیک کنید و 99٪ مواقع برنده شوید
Pop Breaker: Blast all Cubes Sestavljanke xsh
اساساً Dead Ahead Zombie Warfare اما جنگ جهانی اول. واحدها رنگآمیزی هستند. گرچه گیم پلی سرگرم کننده است.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 jeu stratégie Stratégie qcr
بازی عالی برای سرگرمی و اعتیاد آور آرام. با افزایش سطح، سختی افزایش می یابد و تجربه فوق العاده ای از بازی به شما می دهد. مدیریت نیروها، اسلحه ها و اجرای در زمان مناسب فشار بازی خوبی ایجاد می کند. من می خواهم طبق تجربه ام 5 ستاره بدهم🌟.
دارای دیوارهای پرداخت بالقوه اما احمقانه است. شما نمی توانید خیلی پیشرفت کنید بدون اینکه مجبور باشید 12 ساعت صبر کنید یا سکه خرج کنید. همچنین تا زمانی که برای سربازان گران قیمت پس انداز کرده اید، سطح شما برای استفاده از آنها تمام می شود، مگر اینکه نزدیک به 5 پوند برای بیشتر پرداخت کنید!
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Стратегически zhho
این یک بازی به اندازه کافی سرگرم کننده است حدس می زنم. شما آنچه را که روی قلع نوشته شده است، دریافت می کنید. اما جدی؟ قرار دادن یک تایمر 12 ساعته در یک منطقه جدید، یا 2 دلار برای باز کردن قفل آن فورا؟ مسخره - مضحک. من از دادن یک سنت به این شرکت امتناع میکنم، زیرا واضح است که این بازی برای ترغیب شما به خرید چیزها طراحی شده است.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game სტრატეგია wlf
بسیار بسیار بازی قشنگی هست من عاشق این بازی هستم و مرحله ی ۳۲ پیشنهاد میکنم این بازی رو بریزید دست سازندش درد نکنه گول عکساش نخورین خیلی قسنگ هست تازه برای ۱۶ سال هم خوبه امیرعلی هستم ۹ سالمه🙏🙏💝🌼🌺🌻🌹 🌷🌸💐💚❤😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍❤❤
بازی واقعاعلی هست
بازی جالبی است اما به آن نیاز بیشتری دارد، سطوح چالش برانگیزتر و کارهای بیشتری برای انجام دادن.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi iju
عالی مخصوصا وقتی تانک میگیری انصافا عالی
من این بازی را برای نوستالژی نصب کردم، زیرا من را به یاد بازی فلش قدیمی می اندازد. همچنین برای من جالب بود که چندین بررسی از مشکل و تراکنشهای خرد شکایت داشتند. به طور خلاصه، بازی خوب است. در فواصل کوتاه به اندازه کافی سرگرم کننده است. از نظر مشکل، من می گویم که اینطور نیست. اوایل برای باز کردن قفل واحد تانک عجله کردم و روی ارتقاء آن، تفنگداران و قدرت تمرکز کردم. من هر سطح آزاد را بازی کردم. تانک ها بازی را بی اهمیت جلوه می دهند. هوش مصنوعی از آنها علیه شما استفاده نمی کند و به اندازه کافی از توانایی ها استفاده نمی کند
فاقد عمق پیشرفت و تنوع بدون پیشرفت است که باعث می شود شما متکی به پول خرج کردن نباشید، بدون عمق، بازی را خسته کننده می کند و بدون تغییر کند، بازی را خطی و بسیار ساده می کند و کمی آن را ادویه می کند و باعث می شود که بردها سریعتر طلایی شوند.
War Troops 1917:戰戰WW1策略遊戲 策略 vwt
گیم پلی بازی عالی است اما تبلیغات فقط افتضاح هستند مانند بعد از هر سطح که می توانید هر 2 دقیقه یک بار آن را تکمیل کنید و 30 ثانیه غیر قابل رد شدن اضافه می کنید.
هیچ استراتژی هیچ وقت. کافی است واحد اصلی را بارها و بارها با استفاده از توپخانه هرزنامه ارسال کنید و می توانید از طریق بازی به راحتی بگذرید. بازی های بسیار بهتری وجود دارند که این نوع گیم پلی را انجام می دهند اما بهتر.
اوکی بازیش مرتضی ابومالک الاهواز
این یک بازی استراتژیک بسیار خوب است که از نظر گرافیکی گزینه من است و گیم پلی آن بسیار روان است. من باید نظر خود را در ابتدا تغییر دهم، بسیار سرگرم کننده بود، اما بعد از مدتی این بازی بسیار آسان است و فقط موارد زیادی اضافه شده است.
بازی برای من استراتژی یا نوار روحیه ندارد. فقط تانک ها را باز کنید و 3 اینچ بفرستید و هر lvl برای شما ضرب می شود. حتی نیازی به استفاده از نیروهای دیگر یا ارتقاء ندارید.
12 ساعت منتظر ماندن برای بازی کردن چند سطح و مجبور شدن به آسیاب کردن برای خوب کردن واحدهای شما جالب نیست، من ترجیح می دهم بعد از هر ماموریت یک تبلیغ داشته باشم و سپس بازی به معنای واقعی کلمه مجبورم کند آن را بازی نکنم.
این بازی بسیار عالی است اما برنده شدن آن سخت است فقط کاری که انجام می دهید را رها نکنید زیرا اگر تسلیم شوید ممکن است دیگر این بازی را انجام ندهید به کار خوب ادامه دهید
خیلی بازیه خوبیه
سرگرمی برای 5 دقیقه اول. پس از آن، شما به راحتی می توانید بازی را شکست دهید و فقط سربازان معمولی را اسپم کنید. این، بدون چالش واقعی و گیم پلی بسیار کند است.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Estrategia Estrategia ile
جالب به نظر می رسد اما روی گوشی من کار نمی کند. باز می شود سعی می کند اولین ماموریت را بارگذاری کند و خودش را می بندد.
وحشتناک، مطلقاً هیچ استراتژی درگیر نیست. وقت را تلف نکن. فقط امیدوار باشید که آنها همه افراد را با یک گلوله نکشند و امیدوار باشید که شما قبل از آنها به سنگر برسید. می توانست بازی خوبی باشد اما آنها آن را خیلی وحشتناک کردند.
وای چه بازی لذت بخشی است؟ واقعاً کیفیت صدای طراحی گرافیکی آن و بازی آسان آن تجربه بسیار واقعی را به جنگ می دهد. این بسیار شبیه هر کسی است. من دوست دارم بازی جنگی بازی کنم و این بازی به من طعم واقعی جنگ را از بازی های دیگر می دهد. بنابراین می توانید این بازی را امتحان کنید و از این بازی لذت ببرید. از همه متشکرم. و آفرین بر شما بازی KOKO. و راه اندازی بازی شگفت انگیز بیشتر
این بازی یک سطل زباله پوچ است که روی پیکسلها و بدون پالت رنگ شفاف آغشته شده است. همه چیز در بن بست است تا زمانی که از چیزی استفاده نکنید که مقداری ارز هزینه دارد. ارزی که باید بخرید. 1500 سکه برای باز کردن قفل حمله هوایی یا چیزی شبیه به آن بود. هزینه این تعداد سکه به دلار آمریکا، 10 دلار است. این هزینه بیشتر از ارزش کل بازی است.
عالی هستش😘😘
با سادگی زندگی کنید، اما گیم پلی آن وحشتناک است. رباتها صدمات بینهایتی وارد میکنند و فوراً نیروهای شما را میکشند. رباتها همچنین میتوانند به سرعت پاورآپها را راهاندازی کنند، نیروهای شما لحظهای زنده نخواهند داشت. گیم پلی آن بسیار بد است.
سلام این بازی به درد نمیخوره اگه میشد ستاره ندی نمیدادم واگه ضربدر داشت 5 تا میزدم 😐😐😐😐😒😒😒😒
یک بازی جنگی فوق العاده که ترکیبی از سرگرمی و سادگی است. به سطوح زیادی رسیده است و شما هنوز امتحان بازی را تمام نکرده اید. ایده بازی را از بازی های دیگر دوست خواهید داشت. شگفت انگیز است.
سرگرم کننده است اما سطوحی وجود دارد که دشمن را احضار نمی کند، این کار را انجام می دهد تا بتوانید سریع به lvl 25 برسید و پول خود را در سطوح هدر دهید.
در نقشه دوم خیلی سخت است و رباتها میتوانند خاک یا توپخانه یا گاز بیشتری را به سمت شما بپرانند، پس یک نفر به طور معمول میتواند در این بازی انجام دهد، جادوگر بد است، بنابراین شما اساساً در همان سطح گیر کردهاید.
کمی بازی کردم.. جعبه ها را دریافت کردم و تعدادی را با طلا خریداری کردم و اقلام داخل آن را دریافت نکردم باید تعمیر شود. در غیر این صورت تا اینجای کار بد نیست یک بازی همیشه جای پیشرفت دارد مهم نیست چه بازی باشد. لطفا مشکل را حل کنید
عالی بود
بهترین دوستان سازنده سازنده عزیز جوابمو بده عتلی اگه بازی رو دونفره یاری کنه هم بهتره ولی درکل بازی عالی رودست نداره نصب کنین
انصافا بازی خیلی خوبیه سطوح به خوبی ساخته شده اند و مقیاس خوبی دارند. بازی خیلی خوبیه حتما پیشنهاد میکنم