(Android) My Home - Design Dreams кодує необмежену кількість дорогоцінних каменів
Feb 8, 2022 23:06:47 GMT
Post by blasforjeerela on Feb 8, 2022 23:06:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує необмежену кількість дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Зазвичай він висить, і над цим потрібно працювати
Раніше мені дуже подобалася ця гра. Я навіть підписався на нього, щотижня платив плату за деякі функції. Сьогодні вдень, коли я ходив за продуктами, я отримав сповіщення, що з мого облікового запису стягнуто 21 долар США та деякі зміни. Компанія продала мені якусь упаковку навіть без моєї прохання чи дозволу. Звинувачення було абсолютно несанкціонованим. Я навіть не знаю, що робити з віртуальними грошима, які вони продали мені та перерахували на мій рахунок без мого дозволу. Я повідомив про це в Google Play для оскарження. Дуже розчарований
Rumahku - Desain Impian Kasual jlth
Тьолка охуєнна
Мені дуже подобається. Однак у ньому є багато помилок: іноді виникають затримки. Сьогодні я не міг отримати нагороду за необмежену кількість життів, поки не виграв втретє. (У 1-й і 2-й рази я нічого не отримав.) Найгірше було: я не міг перейти до наступної кімнати після того, як закінчив «Сонячну спальню». Я продовжував грати в матчі 3 ігри. Але все одно застряг в одній кімнаті.
Круто, але є недолік: моя сестра зробила і спальню і вітальню і кухню, але коли зайшла на другий день все прийшлося робити по новому...
My Home - Design Dreams Pro příležitostné hráče ezy
My Home - Design Dreams Ajanviete fzvl
Сподобалась гра, АЛЕ коли наступне оновлення і коли з’являться нові кімнати та меблі?...Я перестав грати і не витрачайте гроші на цю гру, будь ласка!!!!!
Єдина моя проблема зараз полягає в тому, що я не можу завантажити новий вміст... там написано "Звільнити більше місця, і я звільнив багато місця... це засмучує
Така ж проблема, як і Максін до мене, вони запропонували спробувати те саме, що я зробив, і не спрацювало за їхніми пропозиціями видалити гру, і тепер вона зупиняється на 71%, не можу завантажити знову, безумовно, якийсь збій з вашого боку, і я був у грі 1059..
Це екстравагантна забава! Дуже рекомендую!!
Дуже цікава гра.
прикольна гра
Ця гра не робить нічого, крім глюків, це смішно. Будь ласка, виправте.
Поки що все було добре, я щойно завантажив цю програму минулого тижня, але не можу відкрити кухню
Відійшли 3 іграх і хлопні два рази в лодошки дев'ять раз і під подушкою буде айфон ікс
Rumahku - Desain Impian Santai gcdu
Гра чудова, і всі, крім головоломок, були занадто важкими. Мені знадобилася майже година, щоб закінчити рівень 16. До того ж все так дорого! Я маю на увазі вартість рослини в реальному житті приблизно 30 доларів, у грі рослина – 900 доларів! Зрештою я його видалив. Я б не рекомендував його тим, хто легко лютує, тому що я майже дійшов до того моменту, коли захотів кинути телефон через кімнату. 👎
Поки я грав у неї з минулої ночі до сьогодні вранці. І грати стало трохи важко. Почалося занадто катастрофічно. Якраз збирався запустити 3-ю кімнату, а вона розбилася 😡
Rumahku - Desain Impian Santai gcdu
Спочатку мені подобалася ця гра, але в міру проходження рівнів стає все важче заробляти гроші, щоб продовжувати прикрашати. Я розумію, що розробники гри хочуть, щоб люди витрачали гроші на продовження, але чому б не мати можливість дивитися додавання, щоб більше життів? І полегшіть проходження рівнів.
Норм гра, можна грати і красиві меблі пропонують в цю грі
Гра сильно зависає. Він працює повільно і повністю вибиває мене з гри, коли я готуюся до перемоги. 😡
Чудово, коли він рухається та оновлюється
😙😘😘😘😘😻😻😻😽😽
У ньому є збої, і він іноді не відповідає мені😒. Мені подобається, що меблі дає мені ідеї. Будь ласка, виправте помилки, які він зависає. Справді насолоджуйтеся грою.
Непогана гра. Однак, як сказав хтось, це просто занадто дорого. І виплата не перевищує 600... залишається на цьому рівні. Все йде вгору, і вам потрібні долари в цій грі, але вам не дають багато чого...b, тому вони очікують, що ви витратите реальні гроші. Якщо ви хочете, щоб люди платили вам, просто стягніть плату за свою гру, щоб ті, хто готовий платити, залишили її в спокої, а ті, хто ні. Крім того, гра дуже повільна.
Це весело і проходить час, але це збій, і якщо ви граєте деякий час, то фон, як фарба на стіні, стане чорним і не проясниться, поки ви повністю не вийдете з гри та не ввійдете знову. Якщо цю проблему буде вирішено, це буде чудова гра, але якщо вона продовжиться, я видалю її, тому що я не знаю, чи це вірус чи ні, тому що це також спричинило відключення мого телефону на кілька хвилин 🤔
Игра крутая !!! Но дуже мало грошей дають за пройдений рівень !!!!!!!!!!
Ви отримуєте багато доларів і призів. Однак багато необхідних предметів коштують зібраних доларів. Ці долари також потрібні, якщо вам потрібні додаткові ходи. На зароблені монети купує основи. Рівні непрості. Наприклад, у вас може бути 25 ходів, але вам потрібно зняти 58 плиток і 40 ложок меду. Мені знадобилося 17 спроб, щоб зробити один рівень. У мене не було бомб тощо, щоб закінчити менше. Тепер я дам йому 3 спроби і піду далі. І кожен рівень, здається, стає складнішим. Я трохи потримаю подальше рішення, але бачу, що гру видаляють. Я не хочу витрачати реальні гроші на купівлю рахунків.
👍
Дуже весело! Особливо, якщо вам подобаються ремонтні шоу, це справжнє відчуття!
Ця гра чудова, але рівні для збору монет, щоб оновити своє місце, дуже складні. Вони починаються дуже легко і швидко стають занадто складними, і коли у вас закінчуються шанси, ви повинні купувати. Немає інших варіантів, як у більшості ігор, щоб робити опитування або дивитися рекламу. Тож, на жаль, мені доведеться видалити, інакше я витрачу на це всі свої гроші.
Це весела гра, але пам’ятайте про це під час встановлення 1. Один із кількох рівнів розроблений таким чином, щоб його неможливо було виграти, якщо ви не використовуєте підсилювачі. 2. Не приймайте скарбничку, якщо ви не плануєте використовувати реальні гроші
Гра в порядку, я тільки почав грати в неї, здається, це буде весело, але ще рано говорити. Белінда Латтеа Дата: 17.12.2021. Час 12:25
Hidden Numbers: Twisted Worlds ایڈونچر tii
Багато оголошень по одній після кожного раунду, зависання та повільне завантаження. Я збираюся видалити
Забагато реклами, я нічого не можу купити, тому що виграю потрібно мати гроші, щоб отримати їх.... На деякий час мене вражає, будь ласка, виправте це найближчим часом, щоб ми могли насолоджуватися грою
Більшість рівнів вам потрібно пройти щонайменше десяток разів, гра часом зависає. Також останнім часом ваша жахлива реклама потрапляє в Play Store 😡😡😡😡😡😡😡😡
Це просто дивно, як можна спроектувати будинок
Гарна гра, цікаві дизайни, мені дуже подобається ❤️
Після рівня 100, кожен рівень провалюється або проходить, я повинен дивитися рекламу? Ну, до побачення
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Це хороша гра, але я рекомендую додати більше ігор, і тоді ми зможемо заробити монети в цих іграх, і ми зможемо купувати домашніх тварин і прибирати по всьому будинку, я рекомендую додати ці функції, загалом, це одна з найкращих ігор, в які я грав
Настільки не відкрилася. Жах.
Не знаю, в чому проблема. Я пофарбував стіну в колір, але вирішив оформити його трохи інакше, і коли я зробив це, мені стягнуто повну вартість мого другого вибору. Мене це бентежить, тому що ми маємо 3 варіанти за однаковою ціною, тому не слід карати за зміну думки. Ціна на меблі і без того завищена. Раніше це траплялося зі мною двічі, тому я видалив його. Я вирішив спробувати ще раз, але все те саме.